χριστίνα μπόμπα | 0wpm W Mqsr7m

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει με τον Σάκη Τανιμανίδη μέχρι να μείνει έγκυος στην εκπομπή Μεσάνυχτα του Alpha. Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα Η συγκινητική ανακοίνωσή της στο Instagram.


Lbkj6nzqjhp Am

Η αποστομωτική απάντηση σε follower που κατέκρινε τη φωτό του θηλασμού της.

χριστίνα μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία. Βόλτα με τις δίδυμες. 711k Followers 1639 Following 1234 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo.

Με μια γλυκιά φωτογραφία η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε τα ονόματα των κοριτσιών της. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και. Οι δίδυμες κόρες της γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου και έκτοτε.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ποια είναι η ηλικία της Χριστίνας Μπόμπα. Αν και κουρασμένη και άυπνη η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι νέοι και πανευτυχείς γονείς των δίδυμων κοριτσιών τους και ιδιαίτερα ενεργοί στα social media όπου ανεβάζουν εμπειρίες. Χριστίνα Μπόμπα - Ηλικία και ημερομηνία γέννησης. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μέσα από κάποια stories.

By elisavet 15092021 1826 2. Άλλωστε τις θηλάζει και πρέπει συνεχώς να τις ταΐζει. Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μητέρα πριν από δύο μήνες και έκτοτε ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της Αυτή τη φορά δημοσίευσε.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες και ο δρόμος μέχρι να μείνει έγκυος ήταν μεγάλος και με εμπόδια. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια τρισευτυχισμένη μαμά δυο κοριτσιών όπως φυσικά και ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της.

Χριστίνα Μπόμπα Θηλάζει τις κόρες της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες Η όμορφη μανούλα απαθανατίστηκε την ώρα που θηλάζει τις δίδυμες κόρες της. 03092021 by Αννα Κοντογιαννη. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσε στις κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη 03 Σεπ 2021 Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα 2 μήνες μετά τη γέννα - Το.

Το μεγάλο λάθος που έκανα με τις δίδυμες κόρες μου. HttpsgooglZMEbdxΔες ολόκληρα επεισόδια αποκλειστικά στο httpwwwantennagr. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Χριστίνα.

Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών. Ο απίθανος τρόπος που βρήκε να απασχολεί τα δίδυμα για να ξεκλέβει χρόνο για φαγητό. Αποκάλυψε τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα.

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος με τις κόρες της που δεν θα ξανακάνει. Αναμφισβήτητα είναι μια από τις. Το μεγάλο λάθος που έκανα με τις δίδυμες κόρες μου.

Η Χριστίνα Μπόμπα μένει όλη μέρα σπίτι και βρίσκεται σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τις κόρες της.


Mpzdzx11jpib1m


Xristina Mpompa Aytos Einai O Logos Poy Pairnei Mono Mia Didymoyla Se Ka8e Bolta In Gr


Xristina Mpompa To Megalo La8os Poy Ekana Me Tis Didymes Kores Moy Gossip Athens Magazine


Xristina Mpompa Apokalyptei To Megalo La8os Poy Ekane Me Tis Didymes Kores Ths


Xristina Mpompa Apokalyptei To Megalo La8os Poy Ekane Me Tis Didymes Kores Ths Bigpost Gr


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Celebrities Eidhseis Yupiii Gr


0wpm W Mqsr7m


C9xkyxzvn9njom


Xristina Mpompa Skeftetai Na Ginei Manoyla


Xristina Mpompa Koronoios Agxw8hka Poly Mexri Poy Arxise Na Doyleyei H Logikh Alphafreepress Gr


Xristina Mpompa Biografiko H Katagwgh H Hlikia Kai To Ypsos Ths Fthis Gr


Xristina Mpompa To Megalo La8os Poy Ekane Me Tis Didymes Kores Ths


Xristina Mpompa Apokalyptei To Megalo La8os Poy Ekane Me Tis Didymes Kores Ths Video


To La8os Ths Xristinas Mpompa Me Tis Didymes Pote 3ana In Gr


Xristina Mpompa Adhmosieytes Fwtografies Apo Ton Gamo Ths Me Ton Tanimanidh In Gr


Xristina Mpompa Stigmes Xalarwshs Gia Th Nea Manoyla Oi Fwtografies Me Thn Mhtera Ths Fthis Gr


Xristina Mpompa Giati Phgainei Bolta Th Mia Korh Ths Kai Thn Allh Thn People Amp Style Eidhseis


Xristina Mpompa Apanta Sthn Arnhtikh Kritikh Poy Dexthke Gia Th People Amp Style Eidhseis


H Xristina Mpompa Elyse To Mysthrio Ti Doyleia Dhlwse Oti Kanei Binteo Zwh Iefimerida Gr

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here